Διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων

Το όραμά μας είναι η επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων μέσα από την μοναδική μας προσέγγιση για την διαχείριση της φιλοξενίας. Σχεδιάζουμε κεντρικά, εφαρμόζουμε αποκεντροποιημένα. Οι υπηρεσίες μας ξεκινούν από τον σχεδιασμό των στρατηγικών που θα προσδώσουν αξία σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη: Την ιδιοκτησία, τους επισκέπτες, τους εργαζόμενους. Βασιζόμαστε σε μια στοχοπροσανατολισμένη οργάνωση των υπηρεσιών με εφευρετικές λύσεις διαχείρισης. Παρέχουμε τα πρότυπα συστήματα, τα εργαλεία, την καθοδήγηση και τις τεχνικές στα ταλαντούχα μέλη της ομάδας μας για να κάνουν την διαφορά: Να εξασφαλίσουν υψηλότερο μερίδιο αγοράς, ικανοποιημένους επισκέπτες και ανώτερη οικονομική απόδοση για τους επιχειρηματικούς εταίρους μας.

Εστιάζουμε στην πελατοκεντρική φιλοσοφία λειτουργίας της ξενοδοχειακής μονάδας επικεντρώνοντας τις προσπάθειες μας στην εμπειρία του πελάτη.

Παράλληλα, παρακολουθούμε τις εξελίξεις στις υποδομές τεχνολογίας προκειμένου να εντοπίζουμε τομείς που προσφέρουν ευκαιρίες για μεγαλύτερη ανάπτυξη και επιδόσεις που μεγιστοποιούν τα οικονομικά οφέλη.

Παρέχουμε οικονομικές αναφορές σε τακτική βάση, βασισμένες σε διεθνή πρότυπα που μας εξασφαλίζουν συστηματική παρακολούθηση της οικονομικής εικόνας της επιχείρησης, ακρίβεια στοιχείων και διαφάνεια. Η ικανότητά μας να λαμβάνουμε εγκαίρως, μελετημένες αποφάσεις βασισμένες σε αντικειμενικά δεδομένα, δίνει στους πελάτες μας ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Έχοντας μια μακροχρόνια πορεία στον τουριστικό κλάδο και διαθέτοντας έναν ικανό αριθμό ξενοδοχείων και καταλυμάτων εξασφαλίζουμε σε πολλές περιπτώσεις αγοραστική δύναμη που μας επιτρέπει να προμηθευόμαστε προϊόντα και υπηρεσίες από κορυφαίους προμηθευτές και εμπορικά σήματα σε μειωμένες τιμές, τις οποίες μεταφέρουμε στους επιχειρηματίες.

« επιστροφή Bookmark and Share

BOOK YOUR STAY ON LINE

 
 
 
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
facebook
linkedin
pinterest
instagram
tripadvisor
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:      LAMWAY ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ | ΠΑΝΟΡΜΟΥ 71-73, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ | ΑΘΗΝΑ 11524 \ T.: 210 3237621 | F.: 210 3237021 | M.: 6944427045 | EMAIL: info@lamway.gr  
SITE BY OVERRON  |   INCOM CMS  |   WEB PROMOTION