ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣPAROS AGNANTI RESORT
Special Offer for Island Hopping: 15% Discount!
Αν επιλέξετε να ταξιδέψετε στο νησί της Πάρου για να ανακαλύψετε την ομορφιά και τη μαγεία του, έχουμε τη χαρά να σας προσφέρουμε έκπτωση 15% από το συνολικό ποσό της διαμονής, στα ξενοδοχεία του ομίλου της Lamway στην Πάρο. Η Πάρος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων, διεθνώς διάσημη για την ομορφιά της, τα αξιοθέατα, τις παραλίες και τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο συνδυάζει την ηρεμία με την έντονη νυχτερινή ζωή. Οι επισκέπτες θα εκτιμήσουν σίγουρα τα γραφικά χωριά, τις όμορφες παραλίες, τα ιστορικά μνημεία και τους πλούσιους αμπελώνες που παράγουν οίνους υψηλής ποιότητας. Το νησί είναι ένας αγαπημένος προορισμός για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, ειδικά των windsurfers ενώ υπάρχουν επίσης κέντρα εκμάθησης για kite surfing. Άλλα δημοφιλή αθλήματα στην Πάρο είναι το wakeboard, το θαλάσσιο σκι και η ιστιοπλοΐα. Μια επίσκεψη στο νησί σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς αλλά και μεγάλους επισκέπτες, σε οικογένειες, ζευγάρια και ομάδες φίλων, καθώς μπορεί να συνδυάζει ιδανικά την ηρεμία και τις δραστηριότητες με την νυχτερινή ζωή που συνεχίζεται μέχρι το ξημέρωμα. Μείνετε στο Archipelagos Resort 5* στην Αγία Ειρήνη, Πάρου. Μείνετε στο Paros Agnanti Resort 4 στον Κριό, Πάρου …στο ξενοδοχείο όπου η λέξη «Αγνάντι» αποκτά την παραστατική απόδοσή της, καθώς το Paros Agnanti Hotel δεσπόζει στην είσοδο του κόλπου της Παροικιάς, προσφέροντας στους επισκέπτες του πανοραμική θέα στη θάλασσα και στην ομώνυμη γραφική Χώρα του νησιού.
Online Κράτηση
ARCHIPELAGOS RESORT
Special Offer for Island Hopping: 15% Discount!
Αν επιλέξετε να ταξιδέψετε στο νησί της Πάρου για να ανακαλύψετε την ομορφιά και τη μαγεία του, έχουμε τη χαρά να σας προσφέρουμε έκπτωση 15% από το συνολικό ποσό της διαμονής, στα ξενοδοχεία του ομίλου της  Lamway στην Πάρο. Η Πάρος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων, διεθνώς διάσημη για την ομορφιά της, τα αξιοθέατα, τις παραλίες και τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο συνδυάζει την ηρεμία με την έντονη νυχτερινή ζωή.Οι επισκέπτες θα εκτιμήσουν σίγουρα τα γραφικά χωριά, τις όμορφες παραλίες, τα ιστορικά μνημεία και τους πλούσιους αμπελώνες που παράγουν οίνους υψηλής ποιότητας. Το νησί είναι ένας αγαπημένος προορισμός για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, ειδικά των windsurfers ενώ υπάρχουν επίσης κέντρα εκμάθησης για kite surfing. Άλλα δημοφιλή αθλήματα στην Πάρο είναι το wakeboard, το θαλάσσιο σκι και η ιστιοπλοΐα. Μια επίσκεψη στο νησί σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς αλλά και μεγάλους επισκέπτες, σε οικογένειες, ζευγάρια και ομάδες φίλων, καθώς μπορεί να συνδυάζει ιδανικά την ηρεμία και τις δραστηριότητες με την νυχτερινή ζωή που συνεχίζεται μέχρι το ξημέρωμα. Μείνετε στο Archipelagos Resort 5 στην Αγία Ειρήνη, Πάρου. Το Archipelagos Resort Hotel 5 *, είναι ένα all-suite boutique ξενοδοχείο, ιδανικά χτισμένο στην παρθένα περιοχή της Αγίας Ειρήνης, το οποίο προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και παροχές.
Online Κράτηση
« επιστροφή Bookmark and Share

BOOK YOUR STAY ON LINE

 
 
 
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
facebook
linkedin
pinterest
instagram
tripadvisor
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:      LAMWAY ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ | ΠΑΝΟΡΜΟΥ 71-73, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ | ΑΘΗΝΑ 11524 \ T.: 210 3237621 | F.: 210 3237021 | M.: 6944427045 | EMAIL: info@lamway.gr  
SITE BY OVERRON  |   INCOM CMS  |   WEB PROMOTION