ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Επιλέξτε τα ξενοδοχεία μας για να γιορτάσετε τις ξεχωριστές προσωπικές & κοινωνικές σας στιγμές! Ζήστε αξέχαστες στιγμές στους εκπληκτικούς χώρους εκδηλώσεών μας των ξενοδοχείων μας.


 

Είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε άριστες υπηρεσίες και κορυφαίες εγκαταστάσεις για όλους τους τύπους περιστάσεων. Το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων μας περιλαμβάνει μια σειρά από χώρους που καλύπτουν διάφορες απαιτήσεις εκδηλώσεων, από φιλικές συγκεντρώσεις έως συνέδρια μεγάλης κλίμακας.

Η ομάδα μας από έμπειρους σχεδιαστές εκδηλώσεων είναι αφοσιωμένη στο να διασφαλίσει ότι η εκδήλωσή σας διεξάγεται ομαλά και είναι προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Προσφέρουμε μια ποικιλία χώρων εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων αίθουσες συνεδριάσεων, αίθουσες συσκέψεων και υπαίθριους χώρους, όλα εξοπλισμένα με την τελευταία οπτικοακουστική τεχνολογία και σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο.


 

Η ομάδα μας μπορεί να προσφέρει μια ευρεία γκάμα γαστρονομικών επιλογών, από διαλείμματα για καφέ και μπουφέδες μέχρι δείπνα σε πιατέλα και εξατομικευμένα μενού. Χρησιμοποιούμε μόνο τα πιο φρέσκα υλικά και μπορούμε να ικανοποιήσουμε τυχόν διατροφικές απαιτήσεις ή προτιμήσεις.

Εκτός από τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες μας, τα ξενοδοχεία μας προσφέρουν άνετα και άρτια εξοπλισμένα καταλύματα για τους επισκέπτες σας. Είτε χρειάζεστε ένα μπλοκ δωματίων για ομαδικές ή μεμονωμένες κρατήσεις, μπορούμε να παρέχουμε τις καλύτερες τιμές και επιλογές.

Τα ξενοδοχεία μας βρίσκονται σε βολική τοποθεσία σε προνομιακές τοποθεσίες με εύκολη πρόσβαση σε μεταφορές, αγορές και επιλογές διασκέδασης. Είτε σχεδιάζετε μια εταιρική εκδήλωση, έναν γάμο, μια γιορτή γενεθλίων ή οποιαδήποτε άλλη περίσταση, έχουμε τον τέλειο χώρο για εσάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων μας και να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε την επόμενη επιτυχημένη εκδήλωσή σας! Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2103237621 ή στείλτε μας email στο: events@lamway.gr

 
Hospitality is Simply an opportunity to show Love and Care!
 
Πανόρμου 71-73
11524 - Αθήνα
Τ.: 210 3237621
F.: 210 3237021
Email: info@lamway.gr
© 2024 Lamway Group. All rights reserved.