Διαχείριση Πωλήσεων & Marketing

Σε ένα διαρκώς αυξανόμενο, ανταγωνιστικά, περιβάλλον όπως αυτό του τουριστικού τομέα, οι προκλήσεις που αφορούν την στρατηγική του marketing και των πωλήσεων είναι συνεχείς.

Από την άλλη, οι ανεξάρτητοι ξενοδόχοι συχνά δεν διαθέτουν τους πόρους, τον προϋπολογισμό ή τα προγράμματα πιστότητας των μεγάλων διεθνών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Ως εκ τούτου, χάνουν ένα μερίδιο της αγοράς από τον ανταγωνισμό και δεν έχουν την δυνατότητα να εκμεταλλευτούν την πραγματική δυναμική των εσόδων τους.

Επιδιώκοντας να υποστηρίξουμε ξενοδοχεία και καταλύματα που επιθυμούν τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της οργανικής τους ανάπτυξης, της αύξησης των πωλήσεων και της μεγιστοποίησης των εσόδων τους συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Hotelising. Διατηρώντας ισχυρούς δεσμούς με την Lamway, η Hotelising είναι ένας ανεξάρτητος φορέας διαχείρισης πωλήσεων και marketing για ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων.

Με την πολύχρονη, εις βάθος εμπειρία tης ομάδας της Hotelising στον τομέα των Πωλήσεων και της Διαχείρισης Εσόδων στον ξενοδοχειακό κλάδο, προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων, από ξενοδοχεία πόλης έως πολυτελή boutique καταλύματα. Δημιουργούμε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα ενεργειών που ταιριάζει στο προφίλ του ξενοδοχείου σας. Ένα πρόγραμμα που θα φέρει την μονάδα σας κοντά στους ανθρώπους που πραγματικά έχουν σημασία, όπως μεμονωμένους ταξιδιώτες, ταξιδιωτικούς πράκτορες και tour operators, οργανωτές συνεδρίων καθώς επίσης εταιρείες και οργανισμούς.

Γινόμαστε η απαραίτητη επέκταση του μάρκετινγκ και το τμήμα πωλήσεων της επιχείρησης, προσφέροντας σας μια προνομιακή θέση μεταξύ των βασικών παραγόντων του κλάδου.

Με ουσιαστική γνώση της συμπεριφοράς, των αναγκών, των απαιτήσεων και της αγοραστικής δύναμης του ταξιδιωτικού κοινού, είμαστε σε θέση να απαντήσουμε στις απορίες σας και να λύσουμε τα προβλήματά σας.
 
Hospitality is Simply an opportunity to show Love and Care!
 
Πανόρμου 71-73
11524 - Αθήνα
Τ.: 210 3237621
F.: 210 3237021
Email: info@lamway.gr
© 2024 Lamway Group. All rights reserved.